Ankara kulüpleri Bitlis şehitlerini unutmadı

Ankara'daki futbol kulüpleri, Bitlis'in Tatvan ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan 11 askeri personel için başsağlığı mesajı yayımladı.
Büşra Bayrak
|
05 Mart 2021, Cuma - 17:13
Ankara kulüpleri Bitlis şehitlerini unutmadı

Başkent kulüplerinden MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Ankaraspor ile Ankara Keçiörengücü, helikopter kazasında şehit olan 11 asker için baş sağlığı mesajı yayımladı.

MKE Ankaragücü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

Gençlerbirliği'nin Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Bitlis'in Tatvan ilçesi yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz." denildi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da, "Bitlis Tatvan kırsalındaki helikopter kazasında şehit düşen 11 askerimize Allah'tan rahmet ailelilerine, yakınlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri'mize başsağlığı; yaralı askerlerimize de acil şifalar dileriz." ifadeleri yer aldı. 

Ankara Keçiörengücü Kulübünden yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi:

"Bitlis'e bağlı Tatvan ilçesinin yakınlarında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun."

http://www.ankaramasasi.com/haber/632583/ankara-kulupleri-bitlis-sehitlerini-unutmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.