AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kılıçdaroğlu 'Erdoğan bir milli güvenlik sorunudur' demiş. Bu, Türkiye’nin milli güvenliğini tehdit eden saldırganların dilidir." dedi.
Ankara Masası
|
06 Mart 2021, Cumartesi - 10:07
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan bir milli güvenlik sorunudur” açıklamasına Twitter hesabından tepki gösterdi.

"Bu, Türkiye’nin milli güvenliğini tehdit eden saldırganların dilidir" diyen Çelik, "Kılıçdaroğlu kendisinin bir “demokrasi sorunu” olduğunu ve milli güvenlik konusunda pusulası olmadığını bir kere daha ilan etmiştir" ifadesini kullandı.

Çelik’in açıklamaları şu şekilde:

“Sayın Cumhurbaşkanımız için “milli güvenlik sorunudur” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, Türkiye siyaseti için bir “demokrasi sorunu” olduğunu her geçen gün yeniden ortaya koymakta ve provokasyonu bir siyaset tarzı olarak benimsediğini göstermektedir.”

“Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanımızı milli güvenlik konusunda hedef göstererek Türkiye’ye karşı hangi dayatmayı savunduğunu ve hangi anti-demokratik tutum içerisine girdiğini kendisine sormak demokratik sorumluluğumuzdur.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/632977/ak-parti-sozcusu-celikten-kilicdarogluna-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.