Galatasaray Sivasspor'a takıldı zirveden uzaklaştı!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray sahasında Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı ve zirve yolunda bir yara daha aldı. Sarı-kırmızılılar böylelikle son 2 maçında 5 puan kaybetti.
Büşra Bayrak
|
07 Mart 2021, Pazar - 21:32
Galatasaray Sivasspor'a takıldı zirveden uzaklaştı!

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. 

Fatih Terim yönetiminde 8 maçlık galibiyet serisini geçen hafta Ankaragücü karşısında sona eren Galatasaray, Sivasspor maçında yaşadığı kayıpla zirve yarışından uzaklaştı.

 Martin Linnes'in büyük hatasıyla topu ağlara gönderen Sivasspor, henüz 9. dakikada öne geçti. 14. dakikada Radamel Falcao ile eşitliği yakalayan Aslan, 38. dakikada Boyd'un golüne engel olamayınca ilk devreyi 2-1 geride tamamladı.

68. dakikada Falcao'nun penaltısı ile eşitliği yakalayan Galatasaray, kalan dakikalarda galibiyet golünü bulamadı. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi ve Galatasaray 58 puana yükseldi. 

1 maçı eksik olan Sarı Kırmızılı ekip, lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde kaldı. Yenilmezlik serisi 6 maça çıkan Yiğidolar ise 34 puanla 11. sırada yer aldı. Bu sonucun ardından Sivasspor, Süper Lig tarihinde ilk kez Galatasaray deplasmanından puanla ayrıldı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/636406/galatasaray-sivasspora-takildi-zirveden-uzaklasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.