Fuhuş yapmak istemeyen kadının saçını kesip...

Adana’da fuhuş yapmak istemeyen kadının saçını kesip bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alınan kız kardeşlerden biri tutuklandı.
IHA-20210308AW261646
|
08 Mart 2021, Pazartesi - 09:47
Fuhuş yapmak istemeyen kadının saçını kesip...

Olay,  Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi’nde 23 Şubat'ta meydana geldi. İddiaya göre, Diyarbakır’da yaşayan Kadriye Ç. (31) olaydan 3 gün önce Adana’ya gelerek Dilan B. (32) ile yaşayan arkadaşı Zekiye D.’nin (29) evinde kalmaya başladı. Eve 23 Şubat akşamı ise Dilan B.’nin kız kardeşi Serap B.(30) ve 10 yaşındaki oğlu geldi.

Kadriye Ç.’nin iddiasına göre, Dilan B. ile kız kardeşi Serap B., kendisine fuhuş yapması teklifinde bulundu. Teklifi kabul etmeyen Kadriye Ç. ile iki kız kardeş arasında tartışma çıktı. Kadriye Ç., tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada saçları kesildikten sonra bıçaklandı.

Vücudunun 3 yerinden bıçaklandı

3 kadın  Kadriye Ç.'nin yaralanması ardından evden ayrıldı. Bir süre sonra eve dönen  Zekiye D. sağlık ekiplerini arayıp yaralı olduğu bilgisini verdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın ilk müdahalesinin ardından  Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.  Vücudunun 3 yerinden bıçakla yaralanan Kadriye Ç.’nin hayati tehlikeyi atlattığı, tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kadınlardan 2'si yakalandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.  Zekiye D. ve Serap B. bir süre sonra yakalandı. 
Zekiye D.'nin ilk ifadesinde kavganın neden çıktığını bilmediğini  Kadriye Ç.,'yi kimin bıçakladığını görmediğini söylediği öğrenildi. Serap B.'nin  ise bir anda ablası ile Kadriye Ç.’nin kavga etmeye başladığını, kendisinin kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada Kadriye Ç.’nin bıçaklandığını söylediği belirtildi.  Adliyeye sevk edilen Serap B. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından fuhşa teşvik etmek ve yaralama olayına karışmak suçlamasıyla tutuklandı. 

Polis ekiplerinin  Dilan B.’yi bulmak için çalışmaları devam ediyor. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/639514/fuhus-yapmak-istemeyen-kadinin-sacini-kesip
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.