Etimesgut Belediyesi'nden kadınlara özel hizmetler

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçedeki kadınlara pozitif ayrımcılık yapıp, onlara yönelik birçok hizmet gerçekleştiriyor.
Zeliha Demirci
|
08 Mart 2021, Pazartesi - 13:14
Etimesgut Belediyesi'nden kadınlara özel hizmetler

Etimesgut Belediyesi, Aile Akademisi, meslek ve beceri kursları, hanım konakları, kuaför ve güzellik merkezleri, yaşam merkezleri, kadınlara özel sosyal yardımlar gibi birçok hizmete imza attı. Etimesgut Belediye Başkanı Demirel, kadınların her şeyin en güzeline layık olduğunu belirterek, "Kadınların her alanda kendilerini geliştirmeleri, yaşam kalitelerini artırmaları ve daha mutlu olmaları için birçok hizmete imza attık, atmaya da devam ediyoruz." dedi.

"Eti-Kartımızı evin hanımlarına teslim ediyoruz"

Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarının altını çizen Demirel, yapılan hizmetleri şöyle özetledi: " 30 bini aşkın kadınımıza etiSEM kurslarımızdan meslek ve beceri eğitimi verdik. Kurslarımız pandemi döneminde de uzaktan ve yüz yüze olarak devam ediyor. Birçok tesisimizde kadınlarımız için güzellik merkezleri kuaför hizmeti veriyoruz. Birçok yaşam merkezimizde kadınlarımız için spor yapma, yüzme ve oyun oynama imkanı sunuyoruz. Kadınlarımız için Halide Edib Adıvar Hanımlar Konağı ve Bağlıca Hanımlar Konağımız hizmet veriyor. Yüzlerce üyesi bulunan Kent Konseyi Kadın Meclisimiz örnek çalışmalar gerçekleştiriyor. İlbilge Hatun Erinç Evimiz'de yaşlı analarımıza kucak açıyoruz. Aile Akademimizle her yıl yüzlerce kadınımıza psikolojik destek sağlıyoruz, onlara rehberlik ediyoruz, hukuki destek sağlıyoruz. İhtiyaç sahibi yaşlı düşkün, hasta, engelli kadınlarımıza her gün aşevimizden sıcak yemek ulaştırıyoruz. Kadınlarımız ekonomik yönden de kendilerini güçlü hissetsinler diye; ihtiyaç sahiplerimize verdiğimiz Eti-Kartımızı evin hanımına teslim ediyoruz. Engelli çocuğu olan kadınlarımız için çok önemli bir hizmet olan engelsiz yaşam merkezimiz hizmetlerine devam ediyor. Engelli çocuğu yakını olan kadınlarımız, çocuğunu buraya geçici bir süre bırakıp, cenazesini, düğününü hastane işlerini halledebiliyor."

http://www.ankaramasasi.com/haber/640072/etimesgut-belediyesinden-kadinlara-ozel-hizmetler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.