Meral Akşener: Bu mücadeleden dönersem namussuzum şerefsizim

Kendisine yönelik hakaretler üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bir kadına namusu şerefi üzerinden iftira atmanın Kur'an-ı Kerim'de hangi ayetlerle lanetlendiğini biliyorsun. Seni milletin huzurunda Allah'a şikayet ediyorum. Ama ölüm olsa da sonunda mücadele etmezsem namerdim. Ölsem de öldürülsem de tehdit edilsem de tek kişi kalsam da bu mücadeleden dönersem namussuzum, şerefsizim, namerdim." dedi.
Ankara Masası
|
10 Mart 2021, Çarşamba - 11:21
Meral Akşener: Bu mücadeleden dönersem namussuzum şerefsizim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Kendisine yönelik hakaretleri hatırlatan Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. 

Akşener'in konuşması şu şekilde:

Madem Cumhurbaşkanısın madem seçildin bu ülkedeki her kadının namusu ve şerefinin garantisi sensin. Can güvenliğinin garantisi sensin. Garantisi sensin derken neyi kastediyorum. Hakimlerdir, savcılardır, kolluk kuvvetleridir. Hepinizi Allah'a havale ediyorum. Bugün olmazsa Allah'ın huzurunda hesaplaşacağız. Eğer inanıyorsan ki namaz kıldığına şahidim bir Müslüman kadına daha doğrusu bir kadına namusu şerefi üzerinden iftira atmanın Kur'an-ı Kerim'de hangi ayetlerle lanetlendiğini biliyorsun. Seni milletin huzurunda Allah'a şikayet ediyorum. Ama ölüm olsa da sonunda mücadele etmezsem namerdim. Ölsem de öldürülsem de tehdit edilsem de tek kişi kalsam da bu mücadeleden dönersem namussuzum şerefsizim namerdin. Bu da Müslüman Türk kadının bir sözüdür.

http://www.ankaramasasi.com/haber/643184/meral-aksener-bu-mucadeleden-donersem-namussuzum-serefsizim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.