Ankara Altındağ'da koronavirüs denetimleri

Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla, “15 gün önce açıklanan haritada Ankara sarıydı ama bizim mavi hedefimiz var." dedi.
IHA-20210310AW264352
|
10 Mart 2021, Çarşamba - 15:52
Ankara Altındağ'da koronavirüs denetimleri

Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ve ilçe emniyet ekipleri ile birlikte Altındağ ilçesinde denetimlerde bulundu.

Uygulama sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Kaymakam Atilla, İçişleri Bakanlığı'nın tematik denetim genelgesi kapsamında  parklar, lunaparklar, internet kafeler, nikah ve düğün salonları, iddia, milli piyango ve ganyan bayilerinde incelemelerde bulunduklarını söyledi. 

" Çocuklar evlerde sıkılmaya başladı"

Havaların ısınmasıyla vatandaşların çocuklarıyla beraber parklara gittiğini belirten Atilla, "Pandemi süreci çok uzadı. Çocuklar evlerde sıkılmaya başladı.  Çocuklarımızın anne babalarına bu konuda uyarılarımızı yaptık. Normalleşme sürecine geçebilmemiz için bütün vatandaşlarımızın kurallara harfiyen uyması gerekir." dedi.

Ankara'da hedef mavi

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı risk haritasında sarı renkteki Ankara'da hedefin mavi olduğunu ifade eden Atilla, şöyle devam etti:  "Ekiplerimizin yapacağı hassas denetimler ve vatandaşlarımızın kurallara uymasıyla bu hedefimize ulaşmak için gayret ediyoruz. Daha önceki normal denetimlerimizin modeli de değişti. İçişleri Bakanlığımız 'Dinamik Denetim' modeline geçiş yaptı. Bütün kamu kuruluşlarının görevleri, sivil toplum kuruluşları, odaların başkanları üyeleri sahada. İnşallah hep birlikte bu pandemi sürecini en kısa zamanda en az hasarla atlatırız."

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/645184/ankara-altindagda-koronavirus-denetimleri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.