Ankaragücü, Göztepe maçına moralli hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Göztepe ile karşılaşacak olan Ankaragücü, ​Beştepe Tesisleri'nde çalışmalarına başladı.
Ankara Masası
|
10 Mart 2021, Çarşamba - 19:35
Ankaragücü, Göztepe maçına moralli hazırlanıyor

Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Fatih Karagümrük A.Ş. maçında tam süre yer alan oyuncular günü yenileme antrenmanı ile geçirirken diğer oyuncular pas çalışması ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi.

Tedavisi tamamlanan Atakan Çankaya antrenmanın tamamında takımla çalışırken takım kaptanı Korcan Çelikay ve Daniel Lukasik tedavilerinin ardından sağlık ekibinin kontrolünde kendileri için hazırlanan program dâhilinde çalışmalarını sürdürdü.

Cezalı oyuncu bulunmuyor

Ankaragücü, Göztepe karşılaşması hazırlıklarına yarın Beştepe Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek. Ankaragücü'nde Göztepe A.Ş. karşılaşması öncesi cezalı oyuncu bulunmuyor.

Sürpriz doğum günü

Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın antrenmandan sonra sahada, Ankaragücü Başkanı Fatih Mert ve futbolcuların katılımıyla doğum günü kutlandı. Başkan Fatih Mert, Hikmet Karaman'a imzalı Ankaragücü forması, oyunculara ise hırka hediye etti. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/646919/ankaragucu-goztepe-macina-moralli-hazirlaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.