Mustafa Destici'den İstanbul Sözleşmesi eleştirilerine cevap

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Sözleşmesi'ne yönelik sözlerinin eleştirilmesine "Gafilseniz uyanın!" diyerek cevap verdi.
Ankara Masası
|
14 Mart 2021, Pazar - 12:18
Mustafa Destici'den İstanbul Sözleşmesi eleştirilerine cevap

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Masası'na verdiği röportajda İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili " Biz İstanbul Sözleşmesi'nin içindeki kadına şiddeti önleyecek ya da azaltacak maddelere karşı değiliz. Biz İstanbul Sözleşmesi'ne bütün olarak baktığımızda aslında kadına şiddeti önlemediğini, tam tersine kadına şiddeti artıracak birtakım maddeler içerdiğini düşünüyoruz." sözlerine gelen eleştirilere sosyal medya üzerinden cevap verdi.

"Kadın haklarına değil emperyalizme hizmettir"

Destici, İstanbul Sözleşmesi'nin dayatılmasını sert sözlerle tepki gösterirken "Gafilseniz uyanın! İnancımızı, kültürümüzü yok sayan "İstanbul Sözleşmesi"ni bu aziz millete dayatmak, yanlışı gördükten sonra dahi bunda ısrarcı olmak hele de bununla ilgili görüşlerini ifade edenleri susturmaya çalışmak kadın haklarına değil emperyalizme ve siyonizme hizmettir." diye yazdı.

Destici, paylaşımına şöyle devam etti;

İlim sahibi konuştuğu için değil, bilakis bildiği doğruları topluma anlatmaz ve ilmiyle amel etmezse işte o zaman yanlış ya da eksik yapmış olur. Anlaşılan o ki, birileri "kitap yüklü eşekler" istiyor. Doğruları söylemekten geri durmayan alimlerden, fakihlerden Allah razı olsun.

http://www.ankaramasasi.com/haber/651438/mustafa-desticiden-istanbul-sozlesmesi-elestirilerine-cevap
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.