Akşener'den Bahçeli'ye Andımız tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Danıştay'ın Andımız kararı üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepki gösterdi. Akşener, "Danıştay kararına rağmen 3 yıldır ortağına 'Andımızı okutun' diyemeyenler şimdi isyan ediyormuş gibi yapıyor" dedi.
Ankara Masası
|
17 Mart 2021, Çarşamba - 10:44
Akşener'den Bahçeli'ye Andımız tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, Danıştay'ın Andımız kararı üzerinden isim vermeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklendi. 

Danıştay'ın 2018'de verdiği 'Andımız yeniden okutulmalı' kararının ardından bir çok defa 'Kararı uygulayın' çağrısı yaptığını hatırlatan Akşener, "Meclis grubumuz soru ve araştırma önergeleri verdiler. Tüm bu süreçte iktidardan da ortaklarından da ses çıkmadı." dedi. 

"Danıştay kararına rağmen 3 yıldır ortağına Andımızı okutun diyemeyenler şimdi çıkmışlar genel kurul kararından sonra bu karar isyan ediyormuş gibi yapıyor" diyen Akşeneri, "İbretlik gerçekten. Allah kimseyi yoldan çıkarmasın." ifadelerini kullandı.

Akşener, Abdürrahim Karakoç'un "Bindirmişler bir gemiye, rotasından haberi yok. Korkuyor Türk'üm demeye, atasından haberi yok. Derdi davası oy için, seneyi satar ay için. Herkese çatar bey için ötesinden haberi yok." sözlerini hatırlattı. 

Öte yandın grup toplantısının başında Hira Zümra Demirci isimli öğrenci kürsüden Andımız'ı okudu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/655597/aksenerden-bahceliye-andimiz-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.