Mansur Yavaş'tan Ekrem İmamoğlu'na destek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu'na verilen cezaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.
Büşra Bayrak
|
17 Mart 2021, Çarşamba - 15:52
Mansur Yavaş'tan Ekrem İmamoğlu'na destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Ordu eski Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın yedinci duruşmasında karar verilerek İmamoğlu, 7 bin 80 TL para cezasına çarptırıldı.

Kararın ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan İmamoğlu, "Tanıklarımız dinlenmedi, sunduğumuz bilirkişi raporları dikkate alınmadı, hukuk ilkeleri ve içtihatlar hiçe sayıldı. Bağımsız yargının nasıl büyük bir ihtiyaç olduğu gerçeğini sanık olarak görüp yaşamak sırası bugün bendeydi. Hepsi geçer, adalet ve hukuk er geç üstün gelir." diyerek çıkışta bulundu. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından verilen cezaya tepki göstererek İmamoğlu'na destekte bulundu. 

İ mamoğlu'nun paylaşımını alıntılayan Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

" Başkanım, Bir hukukçu olarak, adalete olan inanç ve bağlılığımla er ya da geç eşit işleyen bir hukuk sisteminin üstün geleceğine inanıyorum. Adalet terazisinin eşit tartacağı yarınlara, bu inancı yüreğinde taşıyanlarla beraber ulaşacağız. Her şey çok güzel olacak."

http://www.ankaramasasi.com/haber/656276/mansur-yavastan-ekrem-imamogluna-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.