Elmadağ'da şehitlikler 18 Mart’a hazırlandı

Elmadağ Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öncesinde ilçe genelindeki mezarlıklarda ve şehit mezarlarında bakım ve temizlik çalışması yürüttü.
Büşra Bayrak
|
17 Mart 2021, Çarşamba - 17:00
Elmadağ'da şehitlikler 18 Mart’a hazırlandı

İlçe genelindeki mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarını sürdüren Elmadağ Belediyesi ekipleri, vatandaşların manevi duygularını yoğun şekilde yaşadığı mezarlık alanlarını temiz ve huzurlu bir ortam haline getirmek için yoğun çalışma gerçekleştirdi. 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öncesinde şehit mezarlıklarında da bakım ve temizlik çalışması yürütüldüğünü belirten Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, "Vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin mezarlarının ve şehitlik alanının bitkilendirilmesini, bakımını, temizliklerini yapıyor ve eskiyen bayraklarını değiştiriyoruz. Ayrıca ilçemiz genelindeki tüm mezarlıklarımızın temizlik çalışmalarını da program dahilinde gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını özveriyle sürdürüyorlar. Bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/656403/elmadagda-sehitlikler-18-marta-hazirlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.