Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Masası’na gündemi değerlendirdi

Ankara Masası
|
25 Nisan 2020, Cumartesi - 11:37
Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Masası’na gündemi değerlendirdi

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Masası’na konuştu. Gündemle ilgili önemli değerlendirmelere yer veren Özcan, Ankara Masası’na “hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Ankara Masası’na konuşan Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Çin’de baş gösterip tüm dünyaya yayılan ve Mart Ayında Türkiye’de görülmesiyle ülke gündeminin en önemli meselesi haline gelen Korona virüsle ilgili gelişmeleri değerlendirdi. Özcan, “Korona virüse karşı ülkemiz, çok yoğun ve sıkı tedbirler aldı. Yurt dışından gelenlerin iyi bir takibi yapıldı. Avrupa ülkelerine göre çok iyi bir durumdayız” dedi. FETÖ gibi örgütlerin uzaktan da olsa ülkede panik havası oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Özcan, bunlara itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, belediyelerin korona virüs sürecinde yaptıkları faaliyetlere değindi. “İlçe belediyelerimiz evlerimizin içine kadar dezenfekte ediyor. Vatandaşımız rahat olsun; devletimiz vatandaşımızı mağdur etmez” diyen Özcan, inancın, umudun ve tedbirin elden bırakılmaması gerektiğine işaret etti.

“RAMAZAN BİZİM İÇİN BİR ARINMA, RUHİ DEZENFEKTAN AYIDIR”

Ramazan’la ilgili dileklerini paylaşan Hakan Han Özcan, “Başta Ankaralı hemşehrilerimizin, ülkemizin ve tüm İslam Aleminin Ramazanını tebrik ediyorum. Dünyanın ve Türkiye’nin bu imtihanlı günlerinde inşallah Ramazan’ın bereketiyle Rabbim bayram yaptırır. Ramazan bizim için kendimizi muhasebeye çekme, arınma, ruhen dezenfektanımızı yapma ayıdır. İnşallah tüm toplumumuza hayırlar getirir” ifadelerini kullandı.

“ANKARA MASASI, ANKARA İÇİN ÇOK GEREKLİ BİR ÇALIŞMAYDI”

Konuşmasında Ankara Masası’yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, hayırlı olsun dileklerini ileterek “Bu, Ankara için çok gerekli bir çalışmaydı. Ankara’nın sıkıntı, problem ve çözümünde hem vatandaşımızın sesi olacak hem de siyasiler olarak bizim vatandaşlarımıza ulaşmamız açısından sesi kulağı olacaksınız. İnşallah hemşehrilerimize güzel müjdeler verebileceğimiz bir kanal olmuş olacak” değerlendirmesinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/6573/ak-parti-ankara-il-baskani-hakan-han-ozcan-ankara-masasina-gundemi-degerlendirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.