Elmadağ’da “toprağı vatan yapan şehitlerimiz” anıldı

Elmadağ’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü programı çeşitli tören ve etkinliklerle kutlandı.
Zeliha Demirci
|
18 Mart 2021, Perşembe - 15:45
Elmadağ’da “toprağı vatan yapan şehitlerimiz” anıldı

Elmadağ’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü programı, şehitlik anıtına çelenk sunulmasının ardından, bağımsızlık uğruna canını feda eden şehitlerin mezarlarının anılmasıyla başladı. Devamında Elmadağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde anma programı düzenlendi ve ardından şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirildi.

Şehitleri Anma programa katılan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Bizi geleceğe taşıyacak olan, Çanakkale'yi geçilmez yapan, eşi benzeri yazılmamış destan, Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünde hazırlanan programda emeği geçenleri yürekten tebrik ediyorum.” dedi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek gerçekleşen şehit aileleri ziyaretinde Başkan Aşkın, “Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan canlarını feda eden, bu toprakları bize vatan yapan şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacağız." dedi.

Belediye Başkanı Aşkın şöyle devam etti: “Kısıtlı imkânlarla dünyanın en büyük güçlerine kafa tutarak "Çanakkale Geçilmez" dediğimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahraman Şehitlerimizi saygıyla, rahmetle anıyorum. Ruhunuz şad, mekanınız Cennet olsun. Sizlere minnettarız.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/658660/elmadagda-topragi-vatan-yapan-sehitlerimiz-anildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.