Fahrettin Altun'dan CHP'li isme tepki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP'li Özgür Özel'e "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sayın Devlet Bahçeli'ye ahlaksız bir şekilde hakaret ederek yine milletimize olan kinini kusmuş" diyerek tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
19 Mart 2021, Cuma - 00:26
Fahrettin Altun'dan CHP'li isme tepki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili açıklamaları nedeniyle tepki gösterdi.

Altun, Twitter'daki paylaşımında şunları kaydetti:

"Sesi kulakları tırmalayan hadsiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sayın Devlet Bahçeli'ye ahlaksız bir şekilde hakaret ederek yine milletimize olan kinini kusmuş. Nasipsizler sürüsünün çobanı bu zavallı hak ettiği cevabı hem hukuk önünde hem de sandıkta alacaktır."

Özgür Özel ne söyledi?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Recep Tayyip Erdoğan ne derse, papağan gibi birkaç gün sonra aynısını Devlet Bahçeli tekrarlıyor" ifadelerini kullandığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Erdoğan bir faşist diktatörün, Franco’nun ‘beşinci kol’ ifadesini kullanarak bir diktatör bozuntusu olduğunu itiraf etmişti. Bu arkadaş da (Bahçeli) diktatör bozuntusunun küçük ortağıdır, küçük diktatördür. Partisinde diktatördür, Türkiye’de de bir diktatörün koltuk değneğidir.

Bir diktatör düşerse yerine demokrasi gelir. Biz sandıkta bu diktatörü ve bu diktatöryel faşist rejimi başımızdan uzaklaştırmaya and içmiş durumdayız. Millet de buna uyanmış durumda. Diktatör, düşmesin diye tutunduğu koltuk değneğinin adı da, bugün bize ‘beşinci kol faaliyeti’ diyen Devlet Bahçeli’nin ta kendisidir.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/659054/fahrettin-altundan-chpli-isme-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.