Başkan Demirel Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği ile bir araya geldi

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Kent Konseyi Binası'nda düzenlenen Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (AGYD) Genel Kurulu'na katıldı.
Zeliha Demirci
|
22 Mart 2021, Pazartesi - 12:16
Başkan Demirel Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği ile bir araya geldi

Pandemi tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda katılımcı ile Ankara Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (AGYD) Genel Kurulu toplandı. Kurulda konuşan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Eğitimde, kültürde, sanatta, sporda hayatın her alanında yaptığımız hizmet ve yatırımlarla Etimesgut'u Cumhuriyetimizin 100. yılına hazırlıyoruz." dedi.

Demirel, 1999 yılında ilçenin önüne kültür ve sanat şehri hedefi koyduklarını hatırlatarak, bu hedef doğrultusunda önemli hizmetler gerçekleştirerek ilçeye birçok kültür ve yaşam merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

Etimesgut Cumhuriyet'in 100. yılına hazırlanıyor

Demirel sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün baktığımızda 3 milyon metrekareyi aşan yeşil alan kazandırdık. Türkiye'nin örnek engelsiz yaşam merkezini ilçemizde hizmete açtık. Dünyada bir benzeri olmayan Türk Tarih Müzesi ve Parkı'nı tamamladık. İçerisinde birçok tesisin yer aldığı Devlet Bahçeli Eğitim, Kültür ve Yaşam Merkezi'ni hizmete açtık. 50 bine yakın insanımıza etiSEM ile ücretsiz meslek ve beceri kursu imkanı sağladık. İlçemize onlarca eğitim, spor ve yaşam merkezleri kazandırdık. Pandemi sürecinde üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirirken diğer hizmetlerimizi de aksatmadık. Festivalimizi pandemi nedeniyle yapamadık ancak 100 üniversiteden 286 bilim insanımızın katıldığı Uluslararası Türk Kültür ve Sanatı Sempozyumu'nu gerçekleştirdik. İnşallah Cumhuriyetimizin 100. yılında Etimesgut'u, her alanda daha yaşanabilir daha çağdaş örnek bir ilçe haline getireceğiz. Bunun için eğitimde, kültürde sanatta, sporda her alanda kendimize hedefler koyduk. Bu hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz".

Demirel, konuşmasında gazetecilerin kamuoyunu doğru bilgilendirmek gibi çok önemli bir görev üstlendiğini de vurgulayarak tüm basın çalışanlarına başarılar diledi. Genel Kurul'da Ömer Uzun yeniden AGYD başkanlığına seçildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/663580/baskan-demirel-ankara-gazeteciler-ve-yazarlar-dernegi-ile-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.