Ölümden saniyelerle kurtuluş! Araç dükkana daldı

Mersin'de kontrolden çıkan araç park halindeki motosikletlere çarptıktan sonra bir dükkana girdi. Kazada 3 kişi yaralanırken, kaldırımda yürüyen ezilmekten saniyelerle kurtuldu.
Ankara Masası
|
22 Mart 2021, Pazartesi - 21:10
Ölümden saniyelerle kurtuluş! Araç dükkana daldı

Kaza, Mersin'in Akdeniz ilçesi Silifke Caddesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, önce yol kenarında park halindeki motosikletlere çarptı, ardından onlarca yayanın geçtiği kaldırıma çıkıp bir iş yerinin vitrinine çarparak durabildi. Kazada, araç sürücüsü ile birlikte cep telefonu aparatlarının satışının yapıldığı iş yerinde bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yayalar kıl payı kurtuldu

Öte yandan, kaza anı bölgedeki kameralar tarafından kaydedilirken, kaza sırasında kaldırımda yürüyen çok sayıda kişinin saniyelerle ezilmekten kurtulduğu ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, kazadan saniyeler önce 3 çocuklu bir aile iş yerinin önünden geçerken, bir şahsın iş yerinden çıktığı, bir başka kadının ise kaldırımda yürürken aracın geldiğini görerek geri adım attığı görüldü.

İş yeri sahibi o anları anlattı

İş yerinde çalışan Suriyeli Ahmet Arslan kaza anını anlatırken, içeride 3-4 kişinin bulunduğunu ve çok korktuklarını söyledi. Aracın önce dükkanın önünde bulunan kendilerine ait motosiklete çarptığını ardından vitrine ve duvara vurarak durduğunu söyleyen Aslan, "O sırada içeride müşteriler de vardı, çok korktuk. Eğer araç duvara vurmayıp ta camdan içeriye girseydi çok kötü olurdu, içerdekiler çıkmazdı. Ama çok şükür araç sürücüsüyle birlikte 3 kişi hafif yaralandı. Biraz maddi zararla kurtardık" dedi.

Bu arada, kaz sonrası iş yerinin camı yeniden takılırken, tadilat çalışmalarının da devam ettiği bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/664710/olumden-saniyelerle-kurtulus-arac-dukkana-daldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.