Mansur Yavaş'ın Atatürk Bulvarı projesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Atatürk Bulvarı'yla ilgili gönlünde yatan projeyi açıkladı. Buna göre, hafta sonları öğleye kadar trafiğe kapatılacak olan bulvar yayaların ve bisikletlilerin kullanımına açılacak.
Ankara Masası
|
24 Mart 2021, Çarşamba - 10:22
Mansur Yavaş'ın Atatürk Bulvarı projesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, FOX TV ekranlarında canlı yayın konuğu oldu. İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Yavaş, kentin işlek bölgelerine yönelik projelerini anlattı.

Ulus'ta tarihi mekanların dışındaki yapılacak çalışmalarla ilgili hemen hemen bütün projelerin hazırlandığını ifade eden Yavaş, "Roma tiyatrosu, Roma Hamamı bunların hepsine birden giriyoruz." dedi. 

"Çirkin görüntüler ortadan kalkacak"

Dışkapı'dan başlayarak Kuğulu Park'a kadar olan güzergahta tabela kirliliğini ortadan kaldıracak bir çalışma yaptıklarını belirten Yavaş, "Ankara'ya gelenler gözlerine inanamayacak. O çirkin görüntüler ortadan kalkacak. Dış cepheler yenileniyor." ifadelerini kullandı. 

"Şunu istiyor gönlüm..."

Atatürk Bulvarı'nda da bir takım çalışmalar yapılacağını ekleyen Yavaş, şöyle konuştu: "Bunu da açmak suretiyle yapacağız. Şunu istiyor gönlüm en azından, Cumartesi- Pazar öğleye kadar oranın trafiğe yasaklanıp ticari taksi ve otobüslerin yavaş yavaş çalışıp, insanların bisikletleriyle, yürüyerek aileleri ile Kızılay'da olmasını isterim."

http://www.ankaramasasi.com/haber/666146/mansur-yavasin-ataturk-bulvari-projesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.