Diyarbakır’da rehine operasyonu

Diyarbakır’da bir kişi, iddiaya göre, kız meselesi nedeni ile evde bulunan 4 kişiyi rehin aldı. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda rehinelerin tamamı kurtarılırken, 3'ünün saldırgan tarafından silahla vurularak yaralandığı öğrenildi.
Ankara Masası
|
26 Mart 2021, Cuma - 12:29
Diyarbakır’da rehine operasyonu

Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesine bağlı Talaytepe Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, bir şahıs, kız meselesi nedeni ile evde bulunan 1'i kadın 4 kişiyi rehin aldı. Saldırganın rehineleri silahla yaralamasının ardından silah sesini duyan çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, özel harekat ve polis ekipleri sevk edildi. 

Binaya çıkan yolların araç ve yaya trafiğine kapatılmasının ardından özel harekat polisleri rehine kurtarma operasyonu için harekete geçti. Rehinelerin tamamı düzenlenen operasyonla kurtarılırken,  zanlı kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.  Rehinelerden 3'ünün zanlı tarafından silahla vurularak yaralandığı öğrenildi.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken saldırgan, ekip aracına bindirilerek emniyete götürüldü.

Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/670589/diyarbakirda-rehine-operasyonu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.