Ankara'da 4 ilçede uyuşturucu operasyonu

Ankara’da düzenlenen 4 farklı operasyonda toplamda 21 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, aranması olan bir kişi de yakalanarak gözaltına alındı.
Büşra Bayrak
|
26 Mart 2021, Cuma - 15:50
Ankara'da 4 ilçede uyuşturucu operasyonu

Ankara Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imalatını ve ticaretini önlemeye yönelik gerçekleştirdiği 4 farklı operasyon kapsamında; Altındağ’da 3 gram metamfetamin, Kahramankazan’da 3 gram bonzai, Nallıhan’da 10 gram esrar, Etimesgut’ta 5 gram uyuşturucu ele geçirdi.

Altındağ Karacaören Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli gördükleri E.Ç. isimli şahsa ait bir aracı durduran ekipler, şahsın üst aramasında ve aracında 3 gram metamfetamin ele geçirildi.

Bir diğer operasyonda ise, uyuşturucu imalatı yapan bir şahsın İstanbul’dan Ankara’ya uyuşturucu getireceğini öğrenen ekipler, şüpheli şahsın bulunduğu otobüsü Kahramankazan’da durdurdu. Şahsın yapılan üst aramasında bulunan 3 gram bonzaiye ekipler tarafından el konuldu.

Nallıhan’ın Tekke Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonda, park halinde duran bir araçtan şüphelenen ekipler araçta ve O.Ş. ile İ.S. isimli şüphelilerin üst aramalarında 10 gram esrar ile uyuşturucu kullanımında kullanılan aparatı ele geçirdi.

Etimesgut ilçesinde yapılan yol kontrollerinde ise, şüphe üzerine durdurulan bir araçta aranması olan O.A. isimli şahıs yakalandı. Şahsın yapılan üst aramasında bulunan 5 gram “selvia” isimli uyuşturucu maddeye el konuldu. Operasyonlarda üzerinde uyuşturucu madde bulunan tüm şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/671201/ankarada-4-ilcede-uyusturucu-operasyonu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.