EGO Cep'te otobüsler neden görülmüyor?

Bir vatandaşın 321-5 nolu otobüsün EGO Cep'te uygulamasında görülmediğini eleştirmesi üzerine EGO Genel Müdürlüğünden açıklama geldi.
Ankara Masası
|
29 Mart 2021, Pazartesi - 18:40
EGO Cep'te otobüsler neden görülmüyor?

Mehmet Öğsüz, isimli sosyal medya kullanıcısı "Bu 321-5 nolu otobüs ego cepte uygulamasında neden görünmüyor sayın yetkililer. Çözümünüz nedir. Durakta 30 dakikadır bekliyoruz. Derde derman olacak mısınız." sorusunu EGO Genel Müdürlüğü ve Ankara Büyükşehir Belediyesini etiketleyerek, paylaştı.

"Cezai işlem yapıldı"

Vatandaşın sorusuna cevap veren EGO Genel Müdürlüğü, takip cihazlarının pasif duruma alınması durumunda EGO Cep'te uygulamasında veri hatalarının oluştuğunu, sorunla alakalı cezai işlem yürütüldüğünü açıkladı. Müdürlükten yapılan açıklamada, EGO Cep'te uygulamasının sorunsuz olması için çalışmaların sürdürüldüğü ifade edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/674468/ego-cepte-otobusler-neden-gorulmuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (2)

Yorumunuz İletilmiştir.
Ahmet
30 Mart 2021, 10:18
Vatandaş otobüs bazında sıkıntıdan bahsetmiş ama, bu sıkıntı bi çok hatta var. Otobüsler ya sistemde gözükmüyor, yada yanlış gözüküyor. Bazen durakta beklerken sisteme göre otobüs durakta diyor ama gerçekte otobüs yok, bazen gelmesine 8-10 dakika var diye gösteriyor ama otobüs geçmiş 4-5 km. ileri gitmiş, Yetkililere sıkıntıları def'aten ilettik, "resmi kurumlar ve büyük elçiliklerdeki jammerlerden etkilendiği" gibi garip bir cevap aldık. Şehir içinde tamamda taşrada dağın başında jammer ne arar? Yetkililerden hala çözüm bekliyoruz.
Yalçın
25 Ocak 2022, 09:49
Canım çalışan önceki uygulamayı bozmuşlar. İzmir Eshot uygulamasına benzemiş. Sanırım onlara yaptırmışlar. İyiyi bozmasınlar daha iyisini yapsınlar. Fayda ve kalite çok düşmüş.