Ramazan'da kısıtlamalar arttırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayı boyunca hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacağını, restoranların ise paket servis çalışacağını açıkladı. İftar ve sahur etkinliklerine ise izin verilmeyecek.
Ankara Masası
|
29 Mart 2021, Pazartesi - 20:48
Ramazan'da kısıtlamalar arttırılacak

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında Ramazan ayına özel alınan tedbirleri duyurdu.

"Etkinlikler gerçekleştirilmeyecek"

Erdoğan, "Ramazan ayında fedakarlık yapacağız. Ülke genelinde hafta sonu sınırlaması uygulayacağız. Ramazan ayı boyunca ülke genelinde toplu iftar ve sahur gibi etkinlikler gerçekleştirilmeyecek . Bu mübarek ay boyunca, ülke genelinde hafta sonları sokağa çıkma sınırlaması uygulayacağız." ifadelerini kullandı.

Kafe ve lokantalara kısıtlama ve destek

Ayrıca Erdoğan, "Sadece ramazan boyunca Türkiye genelinde lokanta ve kafe gibi işletmelerin hizmetleri paket servisle sınırlandırılacak

Kafe ve lokantalara bazı katkılar sağlayacağız. Nisan ve Mayıs aylarınca normalleşme ve izin kapsamın sigorta desteğinden yararlanamayan lokanta ve kafe çalışanlarının primleri desteklenecek nakdi yardım yapılacaktır" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/674605/ramazanda-kisitlamalar-arttirilacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.