İYİ Partili Kevser Ofluoglu'ndan bildiri değerlendirmesi

İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoglu, 103 emekli amiralin bildirisini Jandarma Genel Komutanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan mesaj üzerinden değerlendirdi. Ofluoglu, "Asıl vesayet ve tehdit emekli amirallerin açıklaması değil, silahlı unsurun, hükümete yani AKP'ye sadık olduğunu açıkça beyan etmesidir." dedi.
Ankara Masası
|
04 Nisan 2021, Pazar - 15:32
İYİ Partili Kevser Ofluoglu'ndan bildiri değerlendirmesi

Emekli 103 amiral gece yarısı son dönemde gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi ve kamuoyuna yansıyan sarıklı amiralle ilgili bildiri yayımladı. Ankara'da AK Parti ilçe başkanlarının tepkisine neden olan bildiriyle ilgili muhalefetten de ilk değerlendirme geldi.

İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoglu, 103 emekli amiralin bildirisini Jandarma Genel Komutanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan mesajı üzerinden değerlendirdi.

"Hükümete sadık olmak ne demek?"

İYİ Partili Başkan, "Jandarma Genel Komutanlığı'nın devlete, millete sadık olmak görevi zaten. Peki hükümete sadık olmak ne demek? Asıl vesayet ve tehdit emekli amirallerin açıklaması değil, görevde silahlı unsurun, hükümete yani AKP'ye sadık olduğunu açıkça beyan etmesidir." dedi.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda " Biz buradayız! Devletimize, Milletimize, demokrasiye ve hükümetimize sonuna kadar sadık ve bağlıyız." ifadesi kullanılmıştı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/691428/iyi-partili-kevser-ofluoglundan-bildiri-degerlendirmesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.