Onur Öktem'den Ali Hikmet Akıllı'ya eleştiri

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Onur Öktem, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı'yı ve yönetimini ağır sözlerle eleştirdi.
Ankara Masası
|
04 Nisan 2021, Pazar - 21:26
Onur Öktem'den Ali Hikmet Akıllı'ya eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Etimesgut İlçe Başkanı Onur Öktem, bir mektup yayımlayarak  Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı'yı eleştirdi.

" Ankara il örgütü karşımıza durmaktadır"

Akıllı'nın söylemlerinin ve eylemlerini canlarını yaktığını belirten Öktem "Ankara İl Başkanı Sayın Ali Hikmet Akıllı örgütümüzün kabul etmeyeceği eylem ve söylemlerle canımızı yakmıştır. Bizler ağzımızdan çıkan sözün esiri oluruz. Tutsak olmayan özgürlüğünü elinde tutan kararlı ve ilkeli bir örgütün söylemleri ve adımları sadece kendi sınırları içerisinde olmamalı. Bugün canı yanan canlarımızın sesi olmak sol yanımıza olan aşkımızdandır. Bedel ödenecekse de bu bedeli ödemekten onur duyarım. Hal böyleyken yönetilemeyen Ankara il örgütü karşımıza durmaktadır. Bugün kendisi gibi düşünmeyenleri itibarsızlaştırma çabasına giren hükümetle mücadelenin daha etkin olabilmesi il örgütlerinin doğru yönetilmesiyle mümkün olur." diye yazdı.

Öktem, tüm iletişim kanallarının kapandığı için böyle bir mektup yazmayı tercih ettiklerini sözlerine ekledi.

İşte yayımlanan o mektup;

http://www.ankaramasasi.com/haber/691830/onur-oktemden-ali-hikmet-akilliya-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.