Başkan Altınok’tan çocuklara satranç takımı hediyesi

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Atatürk Botanik Bahçesi’nde spor yapan ailelere sohbet ederek çocuklara oyuncak ve satranç takımı hediye etti.
Zeliha Demirci
|
05 Nisan 2021, Pazartesi - 11:46
Başkan Altınok’tan çocuklara satranç takımı hediyesi

Baharın yüzünü göstermesiyle birlikte yeşilin her tonunu ve rengarenk çiçekleri içinde barındıran Atatürk Botanik Bahçesi Keçiörenlilerin spor yapma noktası olmaya devam ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da burada yaptığı denetim sırasında ailelerle ve çocuklarla uzun uzun sohbet ederek onlardan gelen talepleri dinliyor.

Altınok, Atatürk Botanik Bahçesinde gerçekleştirdiği son denetimde ise çocuklara oyuncak, satranç takımı, çocuk maskesi ve çocuk dezenfektanı hediye ederek yüzleri güldürdü.

Başkent’in gözde mekanı

Atatürk Botanik Bahçesini Başkent’in gözde dinlenme mekânlarından biri olarak tanımlayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Atatürk Botanik Bahçemizi hafriyat yığınlarından kurtararak kentimizin en güzel parklarından biri olarak hizmete açtık. Parkımız, içindeki uzun koşu parkuru ile spor yapmak isteyen vatandaşlarımızın vazgeçilmez mekanı konumundadır. Yüzlerce çeşit bitki ve çiçeğin güzelliğiyle renklenen parkımız her mevsim güzelliğinden bir şey kaybetmiyor.” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/692231/baskan-altinoktan-cocuklara-satranc-takimi-hediyesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.