Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan Sivas ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sivas Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Hilmi Bilgin ile bir araya geldi. Belediyenin son yıllarda yaptığı çalışmalarla eğitim camiasına da büyük destek verdiğini belirten Bakan Selçuk, Başkan Bilgin ve ekibine teşekkür etti.
IGF-IGF6956
|
05 Nisan 2021, Pazartesi - 12:13
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan Sivas ziyareti
SİVAS (İGFA)- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile bir araya geldi. Belediye’nin çalışmaları hakkında Bakan Selçuk’a bilgi veren Başkan Hilmi Bilgin, yapılan hizmetleri eğitim merkezli olarak düşündüklerini ve eğitim camiasına her türlü desteği sağladıklarını ifade etti. Başkan Bilgin bu yılın başında uzaktan eğitime destek olmak adına içerisinde 1 yıllık internet paketleri olan 4 bin adet tableti öğrencilerle buluşturduklarını da söyledi.
2021 yılının TBMM tarafından “İstiklal Marşı Yılı” olarak ilan edildiğini hatırlatan Başkan Bilgin, “Biz de şehrimiz ve ilçelerimizdeki 9, 10 ve 11 sınıf öğrencisi olan 30 bin gencimizi Safahat kitabı ile buluşturduk. Bunun akabinde Safahat Kitap Okuma Yarışması düzenledik. Yarışma sonucunda başarılı olan 300 öğrencimize yönelik de pandeminin durumuna göre Çanakkale gezi programı düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRETMEN ODALARIMIZI DÜZENLİYORUZ”

Belediye tarafından sürdürülen öğretmen odası düzenleme projesine de değinen Başkan Bilgin, “Sayın Bakanım sizin de refakatinizde imzaladığımız protokolle, ilimiz merkezde bulunan 70 okulumuzun öğretmen odalarını yeniden düzenleyerek tefrişatını yapacağız. Şehrimizde sizlerin de desteği ile eğitimin fiziki altyapısı çok iyi bir noktada. Tabi her gün farklı bir ihtiyaç ortaya çıkıyor. Bu ihtiyaçları gidermek adına Sivas Belediyesi olarak okullarımızın altyapı, asfalt, çevre düzenleme gibi taleplerini sınırsız bir çek anlayışı ile gidermeye çalışıyoruz” dedi.

BAKAN SELÇUK: “GÖZÜMÜZ ARKADA KALMIYOR”

Sivas’taki hizmet anlayışından ve birliktelikten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Selçuk, "Çocuklarımız sahipsiz bırakılmıyor, velilerimiz çaresiz bırakılmıyor. Gayet güzel bir birliktelik sergileniyor. Ben sizlere müteşekkirim” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Hilmi Bilgin, Sivas Belediyesi tarafından basımı yapılan eserlerden Bakan Selçuk’a hediye etti.
http://www.ankaramasasi.com/haber/692277/milli-egitim-bakani-selcuktan-sivas-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.