Yetkin Öztürk'ten Çin Büyükelçisine tepki

Meral Akşener ve Mansur Yavaş'ı hedef alan açıklamalarda bulunan Çin Büyükelçiliğine tepki gösteren İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk "Dedeleriniz anlatmadı mı, 40 çerinin neler yaptığını?" paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
06 Nisan 2021, Salı - 19:04
Yetkin Öztürk'ten Çin Büyükelçisine tepki

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı etiketleyerek  'Sincan'ın Barın kentinde katliam yapıldığı' açıklamalarına tepki gösterdi.

Elçilik yaptığı açıklamada "Çin egemenliğine ve toprak bütünlüğüne herhangi bir şekilde meydan okumasına kararlılıkla karşı çıkmakta ve bunu şiddetle kınamaktadır. Çin tarafı, haklı karşılık verme hakkını saklı tutmaktadır" tehdidinde bulundu.

"Virüsünüzden de sizden de bıktık"

Elçiliğin skandal paylaşımına İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk tepki gösterdi.

Öztürk, Meral Akşener'in mazlumların yanında olmaya devam edeceğini vurgulayarak " Dedeleriniz anlatmadı mı, 40 çerinin neler yaptığını? Genel Başkanımız Sayın @meral_aksener ile mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz. Virüsünüzden de sizden de bıktık." paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/696533/yetkin-ozturkten-cin-buyukelcisine-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.