ULUTEK'ten siparişe dayalı Ar-Ge projelerine teşvik

ULUTEK Teknopark, firmalara Siparişe Dayalı Ar-Ge Projelerine yönelik KOBİ Destekleme Çağrısı için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
IGF-IGF7076
|
07 Nisan 2021, Çarşamba - 12:29
ULUTEK'ten siparişe dayalı Ar-Ge projelerine teşvik

BURSA (İGFA) - ULUTEK Teknopark, Etkin Proje, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), Bursa Ticaret Sanayi Odası (BTSO) ve Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (Bursa Uludağ TTO) iş birliğiyle düzenlenen bilgilendirme toplantısında, Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı ile ilgili önemli bilgiler aktarıldı.

AR-GE EKOSİSTEMİNE ÖZEL VURGU

Eğitimde TÜBİTAK’ın Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme çağrısı (TEYDEB 1707) ile ilgili bilgilendirme yapılarak sorular cevaplandırıldı. Genel bilgilendirme sonrasında, firmaların projelerinin uzmanlarca bire bir değerlendirildiği seanslar gerçekleştirildi. Programın firmalar açısından önemli bir fırsat olduğunu belirten ve firmaları programdan faydalanmaya davet eden ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. Genel Müdürü, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Karagöz, ULUTEK bünyesinde birçok firmanın çeşitli TÜBİTAK projeleri yürüterek çeşitli destekler aldığını kaydederek, "Siparişe Dayalı Ar-Ge programının ekosisteme son derece faydalı olduğuna inanıyorum. Firmalarımızın bu programdan en üst seviyede faydalanmalarını diliyorum" dedi.

Bilgilendirme sunumunu yapan Etkin Proje İş Geliştirme Yöneticisi Beste Bener, TEYDEB 1707 ile hedeflenen çıktıları işaret etti. Bener, TÜBİTAK destekli programın KOBİ’leri ürün ve sonuç odaklı Ar-Ge yapmaya teşvik ederek önemli avantajlar sunduğunu söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/697405/ulutekten-siparise-dayali-ar-ge-projelerine-tesvik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.