Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş paylaşımı

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Çin Ankara Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan tehditkar açıklama ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek verdi.
Ankara Masası
|
07 Nisan 2021, Çarşamba - 12:43
Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş paylaşımı

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ile Çin Ankara Büyükelçiliği'nin hedefinde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a destek verdi.

Yılmazer, "Sayın Mansur Yavaş 104 Amiral eskisinin bildirisi karşısında demokrasi lehine bir duruş göstermemiş olsa da, Türkiye Cumhuriyetinin hiçbir siyasetçisine Çin Büyükelçisinin açıklamalarda bulunma hadsizliğine sessiz kalamayız. Ve Çin Büyükelçiliğini kınıyoruz." ifadelerini kullandı. 

AK Parti'nin demokrasiden taraf olduğunu belirten  Yılmazer, siyaset kurumuna ne batıdan ne doğudan gelecek hadsiz eleştirileri kabul etmeyeceklerini söyledi. 

Yılmazer şöyle devam etti: Sayın Mansur Yavaş, sizden de Ankara Büyükşehir Belediye başkanı olarak siyasete ve siyasetçiye parmak sallayanlara karşı aynı duruş ve tutumu beklerdik. Çin büyükelçisi bizim siyasetçilerimize parmak sallayamaz. Bu konuda şahsınıza ve siyasetçilerimize yönelik bu tutumu kınıyoruz

Büyükelçiliğin paylaşımları

Çin'in Ankara Büyükelçiliği, Twitter hesabından, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Twitter hesaplarını etiketleyerek, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Çin tarafı, herhangi bir kişi veya gücün, Çin'in egemenliğine ve toprak bütünlüğüne herhangi bir şekilde meydan okumasına kararlılıkla karşı çıkmakta ve bunu şiddetle kınamaktadır. Çin tarafı, haklı karşılık verme hakkını saklı tutmaktadır."


http://www.ankaramasasi.com/haber/697449/mehmet-yilmazerden-mansur-yavas-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.