Fatih Ünal'dan Kızılcahamam'daki yangına geç müdahale edildi iddiası

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Kızılcahamam ilçesinde bulunan Kasaplar Çarşısı'nda çıkan yangına geç müdahale edildiğini öne sürdü.
Ankara Masası
|
08 Nisan 2021, Perşembe - 10:48
Fatih Ünal'dan Kızılcahamam'daki yangına geç müdahale edildi iddiası

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Kasaplar Çarşısı'nda gece saatlerinde çıkan yangın sonrası çok sayıda iş yeri küle döndü. Olay sonrası alevlere geç müdahale edildiği öne sürüldü.

"Gerekli yetkiyi vermiştik"

İddianın sahibi Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kızılcahamam'da 20 esnafımızın mağdur olduğu yangın da gösterdi ki, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibini acilen güçlendirmeli. Maalesef bir itfaiye aracının olduğu koskoca ilçede yangına müdahalede yetersiz kalınmıştır. Bu konuda gerekli yetkiyi Meclis olarak vermiştik..." dedi. 

Siteler yangını akıllara geldi

Ankara'da  mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu Siteler semtinde 11 Kasım 2020 tarihinde çıkan yangın ardından da benzer iddialar gündeme gelmişti.  AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özbek, yangına geç müdahale edildiğini savunmuş, ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin iddiaları yalanlamıştı. 



http://www.ankaramasasi.com/haber/698981/fatih-unaldan-kizilcahamamdaki-yangina-gec-mudahale-edildi-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.