Kızılcahamam’da ekmek teknesi küle dönen dükkan sahibi konuştu

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı’nda çıkan yangında dükkanı küle dönen Mustafa Aydın, "İtfaiye saatler sonra geldi, dükkanlarımız göz göre göre gitti” dedi.
Zeliha Demirci
|
08 Nisan 2021, Perşembe - 12:00
Kızılcahamam’da ekmek teknesi küle dönen dükkan sahibi konuştu

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Kasaplar Çarşısı’nda gece saatlerinde çıkan yangında çok sayıda iş yeri  kullanılamaz hale geldi. Ekmek teknesi küle dönen isimlerden  Mustafa Aydın, itfaiyenin olay yerine çok geç geldiğini öne sürdü. 

Ankara Masası'na konuşan Aydın, “Gittiğimde sadece bir itfaiye müdahale ediyordu. Büyükşehir’in itfaiyesi olay yerinde yoktu. İtfaiyeler 1 saat sonra geldi. Gözümüzün önünde dükkanlarımız yandı. Göz göre göre gitti dükkanlarımız. Benim dükkanım, içindeki etler tamamen küle döndü.” ifadelerini kullandı.

Yangının çıkış sebebini bilmediklerini söyleyen Aydın, “Kasaplar çarşısında; iki bazlamacı, bir manav, bir yöresel ürünler dükkanı, bir adet market gerisi de kasap olmak üzere 29 dükkan yandı. Ben olay yerine saat 5’te geldim, yangın sanıyorum saat 3 civarında çıkmış. Neden çıktığını bilmiyoruz, itfaiye raporunu bekliyoruz. Belki bir dükkanın elektrik kontağından çıkmış olabilir.” şeklinde konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un gün içinde bölgeye gelmesini bekledikleri ekleyen Aydın, "Desteklerini esirgemeyecektir. Belediye Başkanımız Süleyman Acar hep bizim yanımızdaydı.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/699038/kizilcahamamda-ekmek-teknesi-kule-donen-dukkan-sahibi-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
FupRourry
05 Kasım 2023, 11:39
<a href=http://tadalafi.buzz>buy cialis without prescription</a> COUMADIN Single Scored Tablets Strength Color Superimposed Imprint 1 mg Pink 1 2 mg Lavender 2 2