Malatya'da 'Çilesiz' durak yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi şehir içerisinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı Valilik yanında yer alan Çilesiz Otobüs Durağı’ nda yenileme çalışmaları başlattı.
IGF-IGF7145
|
08 Nisan 2021, Perşembe - 15:05
Malatya'da 'Çilesiz' durak yenileniyor
MALATYA (İGFA)- Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan çalışmaların devam ettiği Çilesiz Otobüs Durağı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gürkan inceleme gezisi sırasında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek otobüs durağının modern ve daha sağlıklı bir hale getirileceğini belirtti.
Binlerce kişinin kullandığı Çilesiz Otobüs Durağı'nın eski ve yıpranmış hali ile göze hoş gelmeyecek durumda olduğunu belirten Başkan Gürkan, "Bu kapsamda yaklaşık 65 metre uzunluğundaki durakta eskimiş ve yıpranmış profiller, saclar, bordürler ve kilit taşları çalışmalar
kapsamında tamamen yenilenecektir. Mevcut durağın daha güvenli ve uzun süreli hizmet vermesi adına çelik bir iskelet oluşturmak için temel ankraj işlemlerine başlanılmıştır. Yer döşeme yüzeyi de yaklaşık 320 metrekare bazalt malzemesi ile kaplanacak olup tüm vatandaşların özellikle engelli vatandaşlarında kullanımına uygun şekilde yapılacaktır” diye konuştu.
http://www.ankaramasasi.com/haber/699604/malatyada-cilesiz-durak-yenileniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.