Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü: 3 ölü 3 yaralı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kontrolden çıkan araç karşı şeride geçerek ambulansla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
Ankara Masası
|
08 Nisan 2021, Perşembe - 22:11
Kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü: 3 ölü 3 yaralı

Kaza, Elbistan-Göksun karayolunun Karaelbistan Mahallesi kesiminde yaşandı.

Elbistan ilçe merkezinden Göksun istikametinde seyir halinde olan  46 D 7508 plakalı otomobil, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesiyle karşı şeride geçti. Refüjden atlayan araç hasta sevkinden dönen Mustafa O, kontrolündeki 46 ADL 262 plakalı ambulansla kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrası ortalık savaş alanına dönerken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Otomobildekiler hayatını kaybetti

Otomobilde sıkışanları itfaiye ekipleri kurtarırken, Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 25 yaşındaki Sibel Örde ve Munir Turan Peltek (25) ile ismi belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti. Ambulans şoförü Mustafa O. ile sağlık görevlileri Huriye G. ve Hacer Y. da meslektaşlarının yardımıyla aynı hastaneye kaldırıldı. Yaraların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Feci kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedeni, otopsi için Elbistan Devlet Hastanesi morguna konuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde ise, otomobil savrulduktan sonra refüjden uçarak karşı şeride geçmesi ve ambulansla çarpışması yer alıyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/700008/kaza-sonrasi-ortalik-savas-alanina-dondu-3-olu-3-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.