Ataşehir’de eğlence mekanına baskın

Ataşehir’de koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken faaliyette bulunan bir eğlence mekanına düzenlenen baskında 45 kişiye 143 bin 100 TL ceza kesildi. Baskın sırasında bir kişinin "Çekmeyin herkesin ailesi çocuğu var" demesi dikkat çekti.
IHA-20210410AW291656
|
10 Nisan 2021, Cumartesi - 09:48
Ataşehir’de eğlence mekanına baskın

Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken faaliyette bulunan Ferhatpaşa Mahallesi Dursunbey Caddesi'ndeki bir eğlence mekanına baskın düzenledi. Ekipler mekandan kimsenin kaçmaması için operasyon öncesi çevrede güvenlik önlemi aldı. Hazırlıklar ardından harekete geçen ekipler mekanda 45 kişiyle karşılaştı.

Söz konusu adreste yapılan aramada bazı kişiler  çatı katı ile özel bölmelerde yakalandı. Yanındaki kadın ile görüntülenmek istemeyen bir kişi  "Çekmeyin, herkesin ailesi çocuğu var" diyerek basın mensuplarına tepki gösterdi. Mekanda bulunan 45 kişiye toplamda  143 bin 100 lira para cezası kesildi. Tedbir ve kısıtlama kararlarına uymayan mekana yönelik de işlem yapılacağı öğrenildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/702264/atasehirde-eglence-mekanina-baskin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.