Etimesgut Zabıtası 24 saat görevde

Etimesgut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı 140 zabıta memuru, 38 mahallede halkın sağlıklı gıda tüketmesi, huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat görev yapıyor.
Ankara Masası
|
13 Nisan 2021, Salı - 10:40
Etimesgut Zabıtası 24 saat görevde

Etimesgut Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı 140 zabıta memuru gece gündüz demeden 38 mahallenin huzur ve güvenliği için yoğun mesai harcıyor. Yoğun olan iş yükü pandemi nedeniyle daha da artan zabıta ekipleri, iş yeri denetiminden, seyyar satıcılığın önlenmesine, pazar yeri kontrolünden, pandemiyle mücadelenin her alanında önemli görevler üstleniyor.

Pandemiyle etkin mücadele

COVİD-19 pandemisi nedeniyle ilgili kurumlar tarafından alınan kararların sahada uygulanmasında büyük rol oynayan zabıta ekipleri 1 yılda 135.09 adet esnaf denetimi gerçekleştirdi. Semt pazarlarında pazarcı ve vatandaşların pandemi uymalarını pazarların düzenini sağlamak amacıyla da son 1 yılda 103 bin denetim yaptı.

2 yeni merkez geliyor

Etimesgut Belediyesi'ne ait 10 zabıta merkezi hizmet verirken Tunahan ve Bağlıca Kapalı Pazar yerleri ile birlikte 2 yeni zabıta merkezinin daha açılması planlanıyor. Etimesgut Belediyesi, Ayyıldız Zabıta Merkezi, Eryaman Zabıta Merkezi, Şaşmaz Oto Sanayi Zabıta Merkezi, Yurtçu Zabıta Merkezi, Ahimesut Zabıta Merkezi, Gece Müracaat ve Garaj Amirliği Oto Sanayi Yedd-i Emin ve Hurda Deposu, Alsancak Zabıta Merkezi, Şeker Zabıta Merkez Amirliği Türk Beyleri Zabıta Merkezi'nde vatandaşlara hizmet sunuyor.

Üstün gayret sergiliyorlar

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, zabıta ekiplerinin özverili bir şekilde gece gündüz demeden çalıştığını belirterek, "Tüm zabıta ekiplerimize gösterdikleri üstün gayretleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte Etimesgutlu hemşehrilerimizin yaşam kalitesinin daha da artması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/707180/etimesgut-zabitasi-24-saat-gorevde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.