Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na milliyetçilik tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milliyetçilik tartışması üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "Yalan üstüne yalan koyuyor" dedi.
Ankara Masası
|
13 Nisan 2021, Salı - 11:13
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na milliyetçilik tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun milliyetçilik çıkışını hatırlatan Bahçeli, "Ne tuhaf ki aksayanla aksırıyorsun, suya gidenle susuyorsun, sofra gördün mü açım diyorsun. Şunu aklından çıkarma ki alçacık eşek binmeye kolaydır, yünlüce koyun yolmaya kolaydır. Senin milliyetçiliğin ise yalan üstüne yalan koymaktır." dedi.

Bahçeli'nin konuşması şu şekilde:

"Kılıçdaroğlu geçen haftaki grup toplantısında milletçilik ile kuru sıkı atmış, işkembeden sallamıştır. Bilmiyor ki boş lakırtı karın doyurmaz, kuru gayret çarık eskitir. Diliyle omzunu kaşıyan CHP Genel Başkanı, yayladaki yoğurda mantı kesiyor, sudaki balığa soğan doğruyor demem o ki hayal peşinde koşuyor. Kılıçdaroğlu milliyetçiliğin ne olduğunu bana da dünyaya da gösterecekmiş, sayın Kılıçdaroğlu çapına milliyetçilik senin ne haline. Ne tuhaf ki aksayanla aksırıyorsun, suya gidenle susuyorsun, sofra gördün mü açım diyorsun. Şunu aklından çıkarma ki alçacık eşek binmeye kolaydır, yünlüce koyun yolmaya kolaydır. Senin milliyetçiliğin ise yalan üstüne yalan koymaktır."

http://www.ankaramasasi.com/haber/707475/bahceliden-kilicdarogluna-milliyetcilik-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.