Mamak’ta Ramazan etkinlikleri dijitale taşındı

Mamak Belediyesi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl meydanlarda gerçekleştirilemeyen Ramazan etkinliklerini sosyal medyaya taşıdı.
IHA-20210413AW294225
|
13 Nisan 2021, Salı - 12:21
Mamak’ta Ramazan etkinlikleri dijitale taşındı

Mamak Belediyesi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl meydanlarda gerçekleştirilemeyen Ramazan etkinliklerini sosyal medya kanalları aracılığı ile evlere taşıdı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sanat, edebiyat, siyaset ve ilim dünyasının sevilen isimleri evlere konuk oluyor.

Koronavirüs sürecinden dolayı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da farklı bir Ramazan iklimi yaşandığını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ramazan ayının tüm güzelliklerini evlere taşıdıklarını kaydederek, “Bu yıl evlerimizde karşıladığımız Ramazan ayı için özel etkinlikler düzenledik. Ramazan ayı ruhuna uygun etkinliklerimizle vatandaşlarımızın evlerine konuk olmaya devam edeceğiz. Birbirinden kıymetli konuklarımızla Ramazan ayına özel etkinliklerimizi düzenleyip canlı yayınlarla tüm hemşehrilerimize ulaşmaya devam edeceğiz. Programlarımıza musikiden şiire, Kur’an tilavetinden dini sohbetlere, beşeri bilimlerden tasavvufi konserlere varıncaya kadar alanında yetkin olan müellif, yazar, şair, sanatçı ve siyasetçiler katılacak. Dolayısıyla kıymetli hemşehrilerimizi ve Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan tüm vatandaşlarımızı sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlanan Ramazan Akşamları programımızı izlemeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Ramazan Akşamları programının konukları kimler olacak? 

Ramazan Akşamları programının ilk konuğu Mamak Müftüsü Necmettin Saydan oldu. AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ile Çankırılı Dernekler Genel Başkanı Adem Can'ın bu akşam konuk olacağı programda AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ile Yozgatlı Dernekler Federasyon Başkanı Ahmet Koç ise yarın kameralar karşısına geçecek. 

Her akşam Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi Hikmet Şimşek Sahnesi’nden yayınlanan, saat 21.30’da izleyiciyle buluşan ve Mamak Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan Ramazan Akşamları programına Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de zaman zaman konuk olacak.

(İHA)


http://www.ankaramasasi.com/haber/708603/mamakta-ramazan-etkinlikleri-dijitale-tasindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.