Pursaklar'da anlamlı proje yeniden faaliyette

Pursaklar Belediyesi tarafından kurulan, ‘tebessüm çadırları’na hayırseverler tarafından bırakılan gıda ürünleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.
Ankara Masası
|
13 Nisan 2021, Salı - 20:50
Pursaklar'da anlamlı proje yeniden faaliyette

Pursaklar Belediyesi, ‘imkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçe genelinde ‘tebessüm çadırı’ kurdu. Hayırseverler tarafından çadırlara bırakılan gıda ürünlerini, ihtiyaç sahibi aileler ücretsiz bir şekilde alabiliyor.

Geçen sene başlayan uygulama bu senede Ramazan ayının gelmesiyle tekrardan faaliyete geçerken, çadırın içine gıda ürünlerini Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bizzat yerleştirdi.

Tebessüm çadırlarına davet

Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabından " Geçtiğimiz Ramazan ayında olduğu gibi bu yılda yardımlaşma ve dayanışmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamak için sizleri de Tebessüm Çadırlarımıza davet ediyorum." paylaşımında bulundu.


Aşevi açıldı

Ayrıca belediye bünyesinde bir aşevi kurularak Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere yiyecek yardımı yapılacağı duyuruldu.

Başkan Ertuğrul Çetin, aşevinden verdiği mesajda şu ifadeleri kullandı; 

Değerli hemşehrilerimiz yıllardır hayalini kurduğumuz aşevini bugün hizmete açıyoruz. Aç ve açıkta kimse kalmasın diye çıktığımız bu yolda, her gün ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin kapısını çalacağız. Yardımlaşma dayanışma ayı olan Ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Bir ve beraber nice iftar sofralarında buluşmayı umut ediyorum


http://www.ankaramasasi.com/haber/709586/pursaklarda-anlamli-proje-yeniden-faaliyette
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.