Akşener'den vaka sayısı çıkışı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, artan koronavirüs vakalarına dikkat çekerek, "Sayın Erdoğan, Türkiye'yi salgın listesinin en başına çıkaran bu beceriksizliğin hesabını vereceksin." dedi.
Ankara Masası
|
14 Nisan 2021, Çarşamba - 10:51
Akşener'den vaka sayısı çıkışı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Koronavirüs salgınında artan vaka sayılarına dikkat çeken Akşener, sorumluluğun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinde olduğunu söyledi.

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

Salgının başından beri iktidarı defalarca uyardık. Uyarıların yanında neler yapılması gerektiğini de gün gün anlattık. 3 hafta tam kapanma için gecikmeyin, bu işin sonu iyi değil dedik. Aşı tedariğini ciddiye alıp bir an önce aşıları getirin başka çıkış yok dedik. Dar gelirli vatandaşlarımızı, öğretmenlerimizi öncelikli olarak aşılayın dedik. İnsanüstü bir gayretle çalışan sağlık ordumuz yoruldu yüklerini hafifletin dedik. Esnek mesai uygulamasına acilen dönün, milyonlarca vatandaşımızı aynı saatte toplu taşıma araçlarına bindirmeyin dedik. Maalesef bir kulaklarından girdi, diğerinden çıktı. Biz işi ciddiye alıp önlemleri sıkılaştırmalarını beklerken onlar gittiler lebalep dolu kongreler yapıp virüse davetiye çıkardılar. Sonuç; Türkiye dünyada en çok vaka görülen birinci ülke oldu.

"Milletimiz aşı beklerken Libya'ya aşı göndermeye utanmıyor musun?"

Sayın Erdoğan, ülkeler birer birer Türkiye'ye uçuşları durduruyor. Turizm sezonu geliyor, milyonlarca çalışanın ekmeğiyle oynadın mutlu musun? Vatandaşlarımız hastanelerde yatak bulamıyor mutlu musun? Milletimiz aşı beklerken Libya'ya aşı göndermeye utanmıyor musun? Hadi bizi duymamazlıktan geliyorsun, Türk Tabipler Birliği çıktı, üçüncü ve en yüksek zirvedeyiz dedi.

"Suçu milletin üzerine yıkıp kaçamazsın Sayın Erdoğan"

Şimdi çıkıp utanmadan salgının bu noktaya ulaşmasından 84 milyon hepimiz sorumluyuz diyerek suçu milletin üstüne atmaya çalışıyorsunuz. Kurallara uymayanları bir kenara atıyorum ama hayır bu tablonun sorumlusu aşıyı getiremeyen, milleti yokluğa mahkum eden sizsiniz, bu kadar basit! Suçu milletin üzerine yıkıp kaçamazsın Sayın Erdoğan. Arşa çıkan vaka sayılarının sorumluluğunu üstleneceksin. Gelmeyen aşıların sorumluluğunu, o lebalep kongrelerin sorumluluğunu alacaksın. Öyle yağma yok. Bu beceriksizliğin hesabını ilk seçimde milletimize mutlaka vereceksin.

http://www.ankaramasasi.com/haber/710149/aksenerden-vaka-sayisi-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.