ABB'den kademeli su faturası bilgilendirmesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vatandaşlara gönderilen mesajda reddedilen kademeli su faturası teklifinin veto edilerek tekrar meclise getirileceği belirtildi.
Ankara Masası
|
14 Nisan 2021, Çarşamba - 14:32
ABB'den kademeli su faturası bilgilendirmesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "kademeli su faturası" uygulaması teklifi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen meclis toplantısında AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin oyları ile reddedildi. 

Büyükşehir, alınan kararla ilgili vatandaşları SMS yoluyla bilgilendirdi. Gönderilen mesajda "Bu karar veto edilip tekrar Meclise getirilecektir." denildi. 

Mansur Yavaş imzalı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Değerli hemşehrim, çok su tüketenlerden fazla ücret alıp hem tasarrufu sağlamak hem buradan elde edilecek gelirle siz sosyal yardım alan hemşehrilerimize kalıcı destek olmak adına 10 tona kadar kullanacağınız sudan ton başına sadece 1 TL ücret alınması yönündeki teklifi Büyükşehir Belediye Meclisine sunduk. Belediye Meclisinde çoğunluk bizde olmadığı için teklifimiz AK Parti ve MHP Meclis üyeleri tarafından reddedildi ve kanunsuz bir şekilde sadece bir kısmını kabul ederek oyladılar. Bu karar veto edilip tekrar Meclise getirilecektir. Amaç tasarruf edilip buradan elde edilecek gelirle sizlere ucuz su sağlamaktır. Konu hakkındaki tüm süreçlerde sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz. Ailelerinize selamlarımı iletiyor, mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." 

http://www.ankaramasasi.com/haber/710764/abbden-kademeli-su-faturasi-bilgilendirmesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.