Optimar'ın seçim anketinde Mansur Yavaş farkı

​Hürriyet gazetesi yazarlarından Abdulkadir Selvi, Optimar'ın Cumhurbaşkanlığı seçim anketini köşesine taşıdı. Buna göre; Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yarışta diğer olası adaylara karşı ön plana çıkıyor.
Ankara Masası
|
15 Nisan 2021, Perşembe - 14:12
Optimar'ın seçim anketinde Mansur Yavaş farkı

Hürriyet gazetesi yazarlarından Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısının bir bölümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına yönelik açıklamasını ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in buna yönelik tepkisini kaleme aldı. Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun olası cumhurbaşkanlığı adaylığına destek vermediği ifade eden Selvi, aday belirleme sürecinde altın hissenin İYİ Parti Genel Başkanı'nın elinde olduğunu belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olası rakipleri

Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı kimin aday olacağına yanıt arayan Selvi, Optimar'ın şubat ayı anketini hatırlattı. 

Ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı en güçlü rakip Mansur Yavaş çıkıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 41.2 alırken Mansur Yavaş yüzde 36.7’ye ulaşıyor. Kararsızların oranı ise yüzde 22.1 ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı bir diğer olası rakip ise Ekrem İmamoğlu. Erdoğan yüzde 42.5 alırken İmamoğlu yüzde 34.6’yı buluyor. Kararsızların oranı ise yüzde 22.9’a ulaşıyor.

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız

http://www.ankaramasasi.com/haber/712222/optimarin-secim-anketinde-mansur-yavas-farki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.