Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş'a sert tepki

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara gönderilen 'kademeli su faturası' mesajına tepki gösterdi. Yılmazer, AK Partili meclis üyelerinin vatandaşın aleyhine olacak her şeye karşı olacaklarını belirtti.
Büşra Bayrak
|
16 Nisan 2021, Cuma - 11:28
Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş'a sert tepki

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin reddedilen kademeli su faturası teklifi gündemdeki yerini koruyor. ABB'nin vatandaşlara gönderdiği, kademeli su faturası teklifinin veto edilerek tekrar meclise getirileceği yönündeki mesajı tartışmaları yeniden alevlendirdi. Bazı meclis üyeleri arasından son tepki AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer’den geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yavaş’ı hedef alan Yılmazer, Ankaralılara seslenerek, “Korkmayın, Mansur Yavaş hangi algıyla sizleri yanıltmaya çalışırsa çalışsın, AK Partili Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri sizler için Mansur’un su zammına karşı çıktığı gibi aleyhinize olacak her şeye karşı dimdik duracaktır.” dedi.

" CHP zihniyeti ile kavgamız bitmeyecek"

CHP ile kavgalarının hiç bitmediğini ve bitmeyeceğini vurgulayan Yılmazer,” Zira biz AK Partililer sizlerin Büyükşehir Belediye Meclisinde bize Mansur Yavaş‘ın CHP zihniyeti ile hareket ettiği her anda karşı durmamız için yetki verdiğinizi biliyoruz.  CHP zihniyetinin yalanlar üzerinden ürettiği algının da tarihin çöplüğünde yer alacağı günler yakındır. Evet bizim CHP zihniyeti ile kavgamız hiç bitmemiştir. Bitmeyecek de. Çünkü CHP zihniyeti bu ülkenin kodlarını bozan, milli birlik ve beraberliğimizi, aile birliğimizi ifşada uğratan batılı kaynakların taşeronluğunu yapmaktadır. Buna sessiz kalmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Yılmazer’in paylaşımının devamında şunlar yer aldı:

http://www.ankaramasasi.com/haber/712980/mehmet-yilmazerden-mansur-yavasa-sert-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.