Başkan Enver Demirel kazan başına geçti

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıran belediye aşevinde incelemelerde bulundu.
Zeliha Demirci
|
16 Nisan 2021, Cuma - 17:15
Başkan Enver Demirel kazan başına geçti

Enver Demirel, yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıran belediye aşevinde incelemelerde bulundu. Usta aşçılarla birlikte; eldiveni giyip, önlüğünü, maskesini, bonesini takıp yemeklerin piştiği dev kazanların başına geçen Demirel, ihtiyaç sahibi, engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlara aşevinden 365 gün kesintisiz sıcak yemek ulaştırdıklarını hatırlatarak, ramazan ayında da yemek dağıtımlarının sürdüğünü söyledi.

İhtiyacı olan herkese iftarlıklar ulaştırılıyor

Pandemi nedeniyle geleneksel iftar çadırlarının kurulamadığını kaydeden Başkan Demirel, "Aşevimiz belirlenen dağıtım noktalarından ihtiyaç sahiplerine iftarlık dağıtımlarını maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun olarak gerçekleştirmektedir. Dağıtım noktalarına gelemeyen hasta, yaşlı ve engellilerimizin evlerine kadar sefer taslarıyla sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. Aşevimizden Covid-19 hastalarımız da yararlanıyor, hastalarımızın da karantina süresince kapılarına kadar paket olarak yemeklerini servis ediyoruz. Ayrıca filyasyon ekiplerimize, sağlıkçılarımıza ve görevi başındaki emniyet güçlerimize de yemeklerini gönderiyoruz. Her gün 3 çeşit olarak usta aşçılarımız tarafından hazırlanan yemeklerimizin 1. sınıf lokantalardaki yemekler kadar lezzetli olduklarını da vurgulamak istiyorum." dedi.

“Gözden kaçırdığımız yaşlı, engelli ve düşkün hemşehrilerimizi lütfen bize bildiriniz”

Demirel, ramazan desteğinin aşeviyle sınırlı kalmadığının altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Belediye olarak ilçemizin dört bir yanında saha çalışması yapıyor, ihtiyaç sahiplerimize ulaşıyoruz. Neye ihtiyaçları varsa yerine getirmenin gayreti içindeyiz. Aşevimiz, eti-kartımız ve gıda paketlerimizle ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanında oluyoruz.  Ancak bizim ulaşamadığımız, gözden kaçırdığımız çevrenizdeki ihtiyaç sahiplerini, yaşlı, engelli ve düşkün hemşehrilerimizi lütfen bize bildiriniz. Belediye olarak neye ihtiyaçları varsa yardımda bulunalım. Bu vebal ve sorumluluk hepimizin üzerindedir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/713638/baskan-enver-demirel-kazan-basina-gecti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.