Malatya Kale'ye atık su arıtma tesisi yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kale İlçesi’ne yapılacak olan 8 bin kişi kapasiteli Kale Merkez Atık Su Arıtma Tesisi projesiyle çevre kirliliğinin önlenmesinde önemli rol üstlenecek.
IGF-IGF7718
|
18 Nisan 2021, Pazar - 16:29
Malatya Kale'ye atık su arıtma tesisi yapılacak

MALATYA (İGFA) - MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet, Kale Belediye Başkanı Murat Koca’yı makamında ziyaret etti. Kale'nin alt yapı sorunları ile ilgili konuları da istişare eden heyet, ilçenin en büyük sorunu olan atıksu arıtma tesisi olduğunu belirterek, vatandaşlarla gerekli görüşmelerin yapıldığını işi kolaylaştırarak en kısa sürede bu sorunun da giderileceğini bildirdi.  
    
MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda bu yıl arıtma tesisimizi yaparak Kale halkının hizmetine sunacaklarını söyledi. Diğer mahallelerin gerek içme suyu gerekse kanalizasyon ile alakalı sorunlarının büyük bir bölümünü çözdüklerini ifade eden Karataş, kalanların da yıl içerisinde çözüme kavuşacağını kaydetti. 

Karataş ziyaret sonrasında Kale Belediye Başkanı Murat Koca ve AK Parti Kale İlçe Başkanı Abdulvahap Temur, Atıksu arıtma tesisinin ve kanalizasyon hattının yapılacağı arazide incelemelerde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/719060/malatya-kaleye-atik-su-aritma-tesisi-yapilacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.