Mudanya minibüslerinde direksiyon Açıkgöz'de

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2018'den bu yana S.S. 23 Nolu Mudanya Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlığı'nı sürdüren Zekai Samast, olağan genel kurulda aday olmayarak görevi önceki yıllarda iki dönem kooperatif başkanlığı yapan Mehmet Açıkgöz'e devretti.
IGF-IGF7708
|
18 Nisan 2021, Pazar - 16:39
Mudanya minibüslerinde direksiyon Açıkgöz'de
BURSA (İGFA) - Mudanya'da şehir içi ile Bursa ulaşımı sağlayan 74 üyeli S.S. 23 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi olağan genel kurulunu yaptı. Aralık 2018'den bu yana başkanlık görevini sürdüren Zekai Samast, faaliyet ve denetim raporlarının okunup ibrasından sonra yapılan seçimlerde görevi Mehmet Açıkgöz ve ekibine devretti. 

Genel kurulda iki yıllığına kooperatif başkanlığına seçilen Mehmet Açıkgöz, zor bir dönemde devraldıkları kooperatifi daha iyi duruma getirmek için gayret sarf edeceklerini söyledi. Başkan Açıkgöz, ilçe girişindeki BUDO İskelesi'nde konuşlanan Burulaş'a ait sarı otobüslerin ise ilçe trafiğini olumsuz etkilediğini öne sürerek, söz konusu bölgedeki sarı otobüslerin azaltılarak, Mudanya minibüslerinin de bu alana konuşlandırılmasının yolculara da seçme hakkı tanınması açısından olumlu olacağını kaydetti.

Mehmet Açıkgöz başkanlığındaki 23 Nolu Mudanya Minibüsçüler Kooperatifi yönetimine Hüseyin Arslan, İsmail Kızıl, Nihat Koçak ve Ali Uğur seçildi. Ali Can Ünlü, Halil Gültekin ve Yakup Cengiz ise kooperatifte yeni dönem denetleme kurulunu oluşturdu.
http://www.ankaramasasi.com/haber/719073/mudanya-minibuslerinde-direksiyon-acikgozde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.