Antalya'da kısıtlama saatinde ortalık savaş alanına döndü

Antalya’da iki grubun sokak ortasındaki taşlı kavgasında 4 kişi yaralandı. Kavgaya karışan 6 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ve maske takmamaktan toplam 24 bin TL para cezası uygulandı.
IHA-20210419AW298799
|
19 Nisan 2021, Pazartesi - 01:28
Antalya'da kısıtlama saatinde ortalık savaş alanına döndü

Olay, Kepez ilçesine bağlı Kültür Mahallesi Ulusoy Caddesi üzerinde akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, saat 21.30 sıralarında M. Y. ve oğlu A. Y. ile E. A., M. A. ve Ş. A. kardeşler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İki grup ihbar üzerine olay yerine polis ekiplerinin gelmesi ardından birbirlerinden şikayetçi olmayarak dağıldı. Taraflar yaklaşık 1 saat sonra ise aynı cadde üzerinde bu sefer kavgaya tutuştu.

Taşlar havada uçuştu

Taşların havada uçuştuğu kavgada, M. Y. ile oğlu A. Y., karşı taraftan da iki kardeş vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Babası ile ağabeyinin yaralandığını gören İ. Y. de, evinden dışarı çıkarak olaya müdahil oldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Taraflar ekiplerin gelmesi üzerine ayrılırken, yol iki taraflı trafiğe kapatıldı. 

6 kişiye 24 bin TL ceza

Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis, kavgaya müdahil olan yaralılarla beraber 6 kişiye, sokağa çıkma ihlali ve maske takmamaktan dolayı toplam 24 bin TL cezai işlem uyguladı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/719277/antalyada-kisitlama-saatinde-ortalik-savas-alanina-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.