Manchester United'ın efsanesi Gary Neville'den Avrupa Süper Ligi tepkisi

Manchester United'ın efsanesi Gary Neville, İtalya, İspanya ve İngiltere’den 12 kulübün kurulması konusunda anlaştığı "Avrupa Süper Ligi" için "Mide bulandırıcı" değerlendirmesinde bulundu.
Ankara Masası
|
19 Nisan 2021, Pazartesi - 10:12
Manchester United'ın efsanesi Gary Neville'den Avrupa Süper Ligi tepkisi

Avrupa'nın önde gelen 12 kulübü Avrupa Süper Ligi'ni kurarken, tepkiler gecikmedi. Eski Manchester United kaptanı Garry Neville ise Süper Lig planlarını "Mide bulandırıcı" olarak nitelendirdi.

ManU efsanesi ve Lig 2 kulübü Salford City'nin ortaklarından Neville, Sky Sports'a kararla ilgili konuşurken, "40 yıldır Manchester United taraftarıyım. Dürüst olmak gerekirse, buna benim kulübüm de dahil, bu gücü ligin zirvesindeki takımlardan geri almalıyız" dedi.

Eski İngiltere Milli Takım oyuncusu, 6 İngiliz ekibinin puanlarının düşürülmesi ve cezalandırılmaları gerektiğini vurgularken, özellikle Liverpool ve Manchester United'ı hedef aldı ve "Tam bir açgözlülük. Onlar(Kulüp sahilleri) açgözlüler. Bu ülkede futbolla ilgili bir şey yapmadılar. Bu yüz yıllık kulüpleri seven ve yaşayan taraftarlar var. Liverpool, 'Asla yalnız yürümeyeceksin' diye şarkı söylüyor. Halkın kulübü öyle mi? Man United, 100 yıldan fazla bir süre önce işçilerin kurduğu bir kulüptü. Artık öyle mi? Bu dünyanın ve bu ülkenin en büyük spor organizasyonu. Bu bir suç. Salgının ve ekonomik krizin ortasındayız. Yarı profesyonel futbol kulüpleri iflas etmiş durumda. Yarın bu takımların tüm puanlarını düşürün. Ligin en altına gönderin ve ceza verin. Ciddi şekilde, bunu yapın" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/719370/manchester-unitedin-efsanesi-gary-nevilleden-avrupa-super-ligi-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.