Vicdanları sızlatan görüntü! Korkunç işkence

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sokakta vatandaşların beslediği köpek, boğazı ve kuyrukları kesilmiş, işkenceyle öldürülmüş şekilde bulundu.
Ankara Masası
|
19 Nisan 2021, Pazartesi - 21:16
Vicdanları sızlatan görüntü! Korkunç işkence

Olay Muğla'nın Marmaris ilçesinde  21 kilometre mesafedeki Çetibeli Mahallesi’nde yaşandı.

17 yaşındaki bir genç bir süredir beslediği köpeği ortada göremeyince aramaya başladı. Çevrede arama gerçekleştiren genç köpeği bir yol kenarında arazide feci şekilde işkence yapılarak öldürülmüş halde buldu. 

Edinilen bilgiye göre bir çuval içinde bulunan köpeğin kuyruğu, patileri ve boğazı kesilmiş halde öldürüldüğü belirtildi.

Suç duyurusunda bulunmasını istedi

Köpeğe bakan ve düzenli olarak besleyen Ö.D isimli genç hemen Marmaris Hayvan Hakları Derneği(MAHAKDER) Başkanı Tülay Yıldız’ı cep telefonu ile arayarak bilgilendirdi. Yıldız, gençlere ellerindeki çuval ile birlikte Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulunmalarını istedi. Ö.D. ve arkadaşları vahşice katledilen köpeğin ölüsünü buldukları yere gömmek için döndüklerinde ne köpeği ne de kanlı çuvalı bulamadı. Dernek Başkanı Tülay Yıldız ve köpeği besleyen genç birlikte Marmaris Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu.

Canileri bulmak için çağrı

Dernek Başkanı Yıldız, kişisel ve dernek sosyal medya hesaplarından canilerin bulunması için sokak köpeğinin fotoğraflarını paylaşarak cep telefonu numarasını vererek çağrıda bulundu.
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/720228/vicdanlari-sizlatan-goruntu-korkunc-iskence
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.