Çocuğunu camdan atlayarak kaçıran baba hakkında karar verildi

Ankara’nın Çankaya ilçesinde 4 aylık çocuğunu boşanma aşamasında olduğu eski eşinden kaçıran baba, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Ankara Masası
|
20 Nisan 2021, Salı - 00:12
Çocuğunu camdan atlayarak kaçıran baba hakkında karar verildi

Edinilen bilgiye göre, Ankara’da eşiyle boşanma aşamasında olan L.S, mahkeme kararıyla görmeye gittiği 4 aylık kız bebeğini camdan atlayarak kaçırdı. Anne Nergis S. çocuğunun kaçırdığını görüp peşinden koşsa da L.S'yi yakalamadı. 

Nergis S. ve ailesi olayın ardından polise şikayette bulundu.

Gölbaşı'nda gözaltına alındı

Polisin yaptığı çalışma sonucu L.S., Gölbaşı ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Kaçırılan bebek ise anne Nergis S.’ye teslim edildi.

Emniyetteki ifadesinin ardından L.S, bu sabah adliyeye sevk edildi. L.S., nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ne yaşanmıştı?

Özel bir üniversitede akademisyen olarak çalışan Nergis S. 2 yıl önce evlendiği L.S.’ye boşanma davası açtı. Mahkeme L. S.’ye her ayda 2 kez çocuğunu görme kararı verdi. L.S. kararın ardından ilk kez çocuğunu görmek için geçen cumartesi günü ailesiyle beraber Nergis S.'nin annesinin evine gitti.L.S. burada 4 aylık kızını kucağına alıp sevdiği sırada, kızıyla bir anda pencereden atlayıp kaçtı. Bebeğin kaçırılması evdeki güvenlik kamerasına yansıdı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/720306/cocugunu-camdan-atlayarak-kaciran-baba-hakkinda-karar-verildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.