Bahçeli'den CHP ve İYİ Parti'ye çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP ve İYİ Parti'ye seslenerek "El birliği ve güç birliği yapalım darbe anayasasından milletimizi kurtaralım. İstikbalin rotasını çizecek yeni bir sayfa açalım" dedi. 128 milyar dolar tartışmalarına değinen Bahçeli, "Bre utanmazlar, 128 milyar doları bırakın da 104 emekli amiralin 4 Nisan bildirisinin hesabını verin. Aradığınız para devletin kasasında, peki siz neredesiniz?" ifadesini kullandı.
Ankara Masası
|
20 Nisan 2021, Salı - 11:03
Bahçeli'den CHP ve İYİ Parti'ye çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Meclis'e gelen fezlekelere değinen Bahçeli, " Hiçbir bölücü odağın, terörizme yardım ve yataklık yapan hiçbir menfur oluşumun, Mehmetlerimize kast eden, vatan evlatlarına kurşun sıkan hiçbir hain örgüt uzantısının Gazi Meclis’te yeri olamaz, demokrasi adına söyleyecek tek bir sözleri dahi bulunamaz. TBMM'de eşkıyanın hükmü değil milletin hükmü geçerlidir. Bu tarihi ve milli kararlılığa herkesin riayeti samimi dileğimdir." dedi.

"Yeni anayasa vizyonunu kavradık"

Yeni Anayasa tartışmaları üzerinden CHP'ye ve İYİ Parti'ye seslenen Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi yeni anayasa vizyonunu kavramış ve çalışmaya koyulmuştur. CHP'ye sesleniyorum: gelin bu sürece siz de destek verin. İP'e sesleniyorum gelin bu onura siz de dahil olun. Darbe anayasasında aziz milletimizi kurtaralım." ifadelerini kullandı. 

"Para devletin kasasında"

128 milyar tartışmalarını emekli 104 amiralin bildirisi üzerinden değerlendiren Bahçeli, "128 milyar dolar nerede sorusu ihanetin maskesi olarak mı kullanılmaktadır? Hazine ve Maliye Bakanı kaybolan para yok diyor, Merkez Bankası başkanı aynı şeyi söylüyor. Ancak CHP yine bunu sorguluyor? Para devletin kasasında, peki siz neredesiniz? Bunu bırakında 4 nisan bildirisinin hesabını verin.  Bunların siyasetleri de kalpleri de iflas etmiştir." şeklinde konuştu

http://www.ankaramasasi.com/haber/720976/bahceliden-chp-ve-iyi-partiye-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.